Δείτε τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision!

H ΕΡΤ και το MAD TV παρουσίασαν τα τέσσερα τραγούδια των υποψήφιων καλλιτεχνών, που θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό, Εurosong 2013 – A Mad Show! για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας, στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, σε μια ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Semiramis, στην Κηφισιά, με την παρουσία των υποψήφιων καλλιτεχνών και συντελεστών τους.

Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τον Ελληνικό Τελικό είναι τα εξής:

KΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ: ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ
ΤΙΤΛΟΣ: ONE LAST KISS
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΕΚΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΑΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: SOUMKA
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: PANIK RECORDS

KΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ
ΤΙΤΛΟΣ: 1000 ΚΑΙ 1 ΝΥΧΤΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: PLATINUM RECORDS

KΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: ALEX LEON FEAT. GIORGINA
ΤΙΤΛΟΣ: ANGEL
ΜΟΥΣΙΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALEX LEON
ΣΤΙΧΟΙ: RISKYKIDD & ALEX LEON
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: PANIK RECORDS

KΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: KOZA MOSTRA & ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ: ALCOHOL IS FREE
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ:ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΧΙΔΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: KOZA MOSTRA
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: PLATINUM RECORDS

Εurosong 2013 – A Mad Show!

Ο Ελληνικός Τελικός, Εurosong 2013 – A Mad Show! για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στο Gazi Music Hall, και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.

Το Eurosong 2013 υπόσχεται πολλές εκπλήξεις επί σκηνής φέτος, πέρα από τις live εμφανίσεις των υποψηφίων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.
Τη μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσουν δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Πρόκειται για ένα show διεθνούς εμβέλειας, αφού θα φιλοξενήσει έξι νικητές της Εurovision, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα τραγούδια, που νίκησαν στο διαγωνισμό, σε ολοκαίνουργια ντουέτα με τους πιο δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές. Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι MEΛΙSSES και η Ελένη Φουρέιρα θα υποδεχτούν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana , τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovic. Από τα highlight του Ελληνικού Τελικού θα είναι οι εμφανίσεις των δυο μοναδικών Ελληνίδων, που κέρδισαν το διαγωνισμό, της Βίκυς Λέανδρος και της Έλενας Παπαρίζου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον Ελληνικό Τελικό, Εurosong 2013 – A Mad Show! ξεκινάει την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου.
Σημεία προπώλησης:

  • καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ EUROVISION CHANNEL ΕΡΤ POWERED BY MAD, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤV.

Το Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD θα ξεκινήσει να εκπέμπει από την Πέμπτη 7/2, αποκλειστικά στον OTE TV (στη θέση 607 μέσω δορυφόρου και στη θέση 45 μέσω Conn-x), 24 ώρες το 24ωρο.

Το Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD αποτελεί ένα πραγματικά ξεχωριστό θέαμα που σε ταξιδεύει μουσικά με τα ασπρόμαυρα κλιπ των 60s και των 70s, με το πολύχρωμο χαρακτηριστικό στυλ της Eurovision από τα 80s και 90s, αλλά και τα μουσικά super hits των 00s. Φυσικά δε λείπουν και οι μεγάλες επιτυχίες που ανέδειξε ο διαγωνισμός, όλα αυτά τα χρόνια, και δεν έιχαν κατακτήσει την κορυφή. Τέλος, το Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD περιέχει ειδήσεις, αποκλειστικούς διαγωνισμούς, interactive εκπομπές με το facebook και trivia show, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του OTE TV.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα ειδικά διαμορφωμένα microsites www.mad.tv/eurovision2013 και www.ert.gr/eurovision

Ευχαριστούμε πολύ τις δισκογραφικές εταιρίες Panik Records και Platinum Records,
καθώς και τους υποστηρικτές μας:
τα Pick Παπαδοπούλου, την BSB, την Oriflame που θα μας ταξιδέψει στη Σουηδία με τη SAS, την οινοποιία Tsantali, τα FRESH Pastry Shops, τον SFERA 102,2, την ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το SEMIRAMIS για την φιλοξενία

Θωμαή Απέργη

Αγγελική Ηλιάδη

Alex Leon και Giorgina

Koza Mostra, Αγάθωνας Ιακωβίδης, Στάθης Παχίδης

H Μαίρη Συνατσάκη η οποία προλόγισε την παρουσίαση των υποψηφίων

Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου

Σούμκα, Γιώργος Γκέκας, Άγης Νικολακόπουλος, Χρήστος Αβδελάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *