Δήμος Αναστασιάδης – χειμερινή περιοδεία

Δήμος Αναστασιάδης
Χειμερινή Περιοδεία 2011 – 2012
Οι σημαντικότεροι σταθμοί του Δεκεμβρίου

Παράλληλα με τις πολύ επιτυχημένες του εμφανίσεις με τον Στέλιο Ρόκκο στα Αστέρια Γλυφάδας, ο Δήμος Αναστασιάδης γυρίζει όλη την Ελλάδα για τις χειμερινές του συναυλίες με ανανεωμένο σχήμα και πρόγραμμα.

Οι επιλογές ποικίλουν, αφού αυτή την φορά η ανάγκη του Δήμου ήταν να παίξει και καινούργια κομμάτια, δίπλα σε εκείνα που τόσο έχει αγαπήσει το κοινό του. Τα ανέμειξε δημιουργικά και το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με στάσεις σε όλα τα είδη που αγαπά, από τις μπαλάντες και το ροκ μέχρι το κλασσικό λαικό τραγούδι, τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ (“Αντίθετη Τροχιά“,”Αν μ’αγαπάς“, “Τάσεις Καταστροφής“), το νέο του ντουέτο με τον Στέλιο Ρόκκο, “Με σένα πλάι μου μπορώ” αλλά και τις παλαιότερες επιτυχίες του (“Εσύ“, “Μια προσευχή για να ‘ρθεις“, “3 λάθη“).

Ο νέος δημιουργός δεν επαναπαύτηκε στη τεράστια επιτυχία των πρώτων του άλμπουμ και τολμά να πειραματιστεί και να ρισκάρει τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο της live εμφάνισής του. Άμεσος, συναισθηματικός, εκφραστικός, με την μοναδική του ενέργεια να διαπερνά όλη την σκηνή, ξέρει πάντα πώς να απογειώνει το κοινό κερδίζοντας μια σχέση ειλικρινή μαζί του που επιβεβαιώνεται κάθε φορά όπου και αν εμφανίζεται.

Μαζί του, ο Chris Zan Batist και μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών. Μας υπόσχονται βραδιές που θα τα έχουν όλα: κέφι, θετική ενέργεια, ενθουσιασμό και κυρίως τραγούδια που όλοι αγαπάμε και σιγοτραγουδάμε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου – Ηράκλειο Κρήτης, Envy Club
Πέμπτη,1 Δεκεμβρίου – Ρέθυμνο, Apple Bar

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέοι προορισμοί.

Info:
Δήμος Αναστασιάδης – τραγούδι
Special Performance by Chris Zan Batist
Bαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
Γιώργος Τσιμπούκης – ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Γκαγκαστάθης – μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος – πλήκτρα
Δημήτρης Καραγιάννης – σαξόφωνο
Βαγγέλης Φιλαίτης – ηχοληψία

Οργάνωση Παραγωγής:
Live2
www.live2.gr
210 7475080

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *