Για όλα φταίνε τα κορίτσια!

Οι μέρες πλησιάζουν για την κυκλοφορία του νέου album του Mika που έχει βάλει σκοπό να μας θυμίσει τις παλιές καλές εποχές που ήμασταν στο σχολείο!

Τώρα βέβαια κάποιοι είστε ακόμα στο σχολείο, οπότε αυτό δεν πιάνεται, αλλά όπως και να έχει ο Mika επιστρέφει με πολύ χαρούμενη διάθεση με το album “The Boy Who Knew Too Much”, στις 21 Σεπτεμβρίου!

Συνεργάτες του Mika για αυτή τη δισκογραφική δημιουργία είναι οι The Seawind Horns (Thriller, Off The Wall), Imogen Heap, Owen Pallet από τους Final Fantasy/Arcade Fire, καθώς και ο Stuart Price, ενώ την παραγωγή του δίσκου έχει επιμεληθεί ο Greg Wells που ξέχασε για λίγο την Pink και την Katy Perry και το έριξε στη δημιουργία ενός album για το Mika!

Το artwork του album πάντως είναι εντυπωσιακό! Πολλά χρώματα, αστέρια, πλάνητες και με ένα Mika στο κέντρο, θα σε κάνουν να αναπολείς και πάλι τα μαθητικά σου χρόνια (για αυτούς που είναι ήδη στο σχολείο, είπαμε ότι δεν πιάνεστε!) και φυσικά έχει το χαρακτηριστικό cartoon στοιχείο του ιδιόμορφου τραγουδιστή!

Το επόμενο κομμάτι που κυκλοφόρησε στο internet για να προμοτάρει το album, ονομάζεται “Blame it on the Girls” και έχει σκοπό να μας ανεβάσει τη διάθεση!

Άκουσε το και πες μας τη γνώμη σου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *