Γιατί ο Noel άφησε τους Oasis;

Μετά την επιπόλαια ανακοίνωσή του το Σάββατο 29 Αυγούστου, όπου απλά παρουσίασε ως δικαιολογία ότι δεν αντέχει να συνεργάζεται με τον αδελφό του, Liam, ο Noel Gallagher, επανήλθε για να εξηγήσει τους πραγματικούς (;) λόγους για τους οποίους επέλεξε να φύγει από το συγκρότημα.

Ακολουθεί ελέυθερη μετάφραση της επίσημης ανακοίνωσης του Noel, η οποία μπορεί να διαβαστεί μόνο από τα εγγεγραμένα μέλη του site των Oasis.

Αγαπημένοι, σήμερα σας γράφω με βαριά καρδιά και μεγάλη λύπη.

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, αναγκάστηκα να αποχωρήσω από το rock‘n‘roll pop συγκρότημα του Manchester, Oasis.

Οι λεπτομέρειες δεν είναι σημαντικές και είναι πάρα πολλές για να τις παραθέσω. Αλλά νιώθω ότι έχετε το δικαίωμα να μάθετε σε τι βαθμό έχω υποστεί λεκτική και ψυχολογική βία, και εγώ και η οικογένειά μου, και οι φίλοι μου και οι σύντροφοί μου. Πλέον δεν μπορώ να το ανεκτώ. Η έλλειψη υποστήριξης και κατανόησης από το management και τα άλλα μέλη της μπάντας δεν μου άφησαν άλλη επιλογή από το να τα μαζέψω και να φύγω.

Πρώτα από όλα, θα ήθελα να απολογηθώ σε όλα τα παιδιά στο Παρίσι που είχαν αγοράσει εισιτήρια και περίμεναν όλη μέρα να μας δουν και το μόνο που πήραν ήταν ΠΑΛΙ απογοήτευση. Προφανώς ένα συγνώμη δεν είναι αρκετό, το ξέρω, αλλά φοβάμαι ότι είναι το μόνο που μπορώ να κάνω.

Επ’ευκαιρίας, θα ήθελα να πω και σε όλους όσους ήρθαν στο V Festival και έπαθαν το ίδιο, ένα μεγάλο συγνώμη. Και πάλι, είναι το μόνο που μπορώ να κάνω ? παρόλου που δεν είχε να κάνει με εμένα. Ήμουν πανέτοιμος να παίξω και να διαπρέψω. Άλλοι από το συγκρότημα ήταν που δεν θέλανε να εμφανιστούμε.

Για να κλείσω θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους fans των Oasis, σε όλον τον κόσμο. Τα τελευταία 18 χρόνια ήταν πραγματικά υπέροχα (και τη σιχαίνομαι αυτήν την λέξη, αλλά σήμερα κρίνω πως αρμόζει στην περίσταση). Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θα μείνω με τις ένδοξες αναμνήσεις.

Τώρα, αν μου επιτρέπετε, πάω να ασχοληθώ με την οικογένειά μου και την ομάδα ποδοσφαίρου μου.

Όλο και κάπου θα σας δω. It’s been a fuckin’ pleasure.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Αντίο

NG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *