Γιατί η Avril Lavigne καθυστερεί το νέο album της;

Απευθείας με στους fans της θέλησε να μιλήσει η Avril Lavigne, και γιαυτό ανέβασε χθες Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ένα γράμμα στο επίσημο site της εξηγώντας τους λόγους που έχουν καθυστερήσει τόσο την κυκλοφορία του νέου album της.

Η Avril εξήγησε ότι ολοκλήρωσε τον νέο της -και 4ο κατά σειρά δίσκο της- πριν από ένα χρόνο και ότι “πέθαινε” να επιστρέψει στη μουσική. Οι συνεχείς καθυστερήσεις, όπως έγραψε, οφείλονταν σε γραφειοκρατικά κωλύματα και δεν ήταν δική της επιλογή, ενώ πρόσθεσε ότι αυτός ο δίσκος είναι ο πιο “προσωπικός” και “ειλικρινής” που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Από την αρχή της καριέρας μου το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν να είσαι ο εαυτός σου και να υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις. Να ακολουθείς την καρδιά σου.

Τέλος η Avril αποκάλυψε ότι το πρώτο single του νέου album κυκλοφορεί τον Ιανουάριο, λέγεται “What The Hell” και είναι “fun” και πολύ pop, ενώ πρόσθεσε ότι θα γυρίσει το videoclip για αυτό το κομμάτι σε δύο εβδομάδες.

Κατά τα άλλα είμαι υπορβολικά busy με τη (σειρά ρούχων) Abbey Dawn, τρέχω και με το “The Avril Lavigne Foundation” αλλά προσπαθώ να κρατήσω και μια ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά μου. Love you guys! xo Avril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *