Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Megan Fox

Κέντρο συζητήσεων έχει γίνει το “καυτό” μοντέλο της Victoria’s Secret και ανερχόμενη ηθοποιός Rosie Huntington-Whiteley που αντικατέστησε τη Megan Fox στην ταινία “Transformers 3”. Οι fan της πρώτης σκοτώνονται στα blogs με τους υποστηρικτές της δεύτερης για το ποια είναι πιο ιδανική για το ρόλο.

Εμάς οι πληροφορίες μας, λένε ότι παρόλο που η Megan Fox χρειάστηκε να πλύνει την Ferrari του σκηνοθέτη Michael Bay, προκειμένου να εξασφαλίσει το ρόλο στην ταινία, η Rosie Huntington-Whiteley δεν χρειάστηκε να κάνει απολύτως τίποτα εκτός από το να περάσει φυσικά από οντισιόν! “Ο Michael Bay μου έστειλε ένα mail ότι κάνει οντισιόν για την ταινία, οπότε πήγα. Δεν νόμιζα ότι τα πήγα καλά και σκέφτηκα ότι η καριέρα μου σαν ηθοποιός είχε αρχίσει και τελειώσει εκεί” δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Vanity Fair.

Από την άλλη ας μην ξεχνάμε ότι η Megan είχε παίξει και σε δύο ρόλους πριν από το “Transformers” και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγάπησαν την ταινία λόγω της συμμετοχής της. Εσείς ποια θεωρείται καλύτερη; Τα σχόλια δικά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *