"Αναδυόμενα Μονοπάτια" του TEDxAUEB 2014 - Mad TV
Music News

“Αναδυόμενα Μονοπάτια” του TEDxAUEB 2014

“Αναδυόμενα Μονοπάτια” του TEDxAUEB 2014

Αναδυόμενα Μονοπάτια του TEDxAUEB 2014

Έπειτα από την περσινή εκδήλωση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αντίκτυπο στην φοιτητική κοινότητα, η οργανωτική ομάδα έχει ξεκινήσει να δουλεύει από αρχές Οκτωβρίου για το TEDxAUEB 2014. Το γεγονός έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαρτίου στο πολύ-χώρο BIOS στην οδό Πειραιώς, ενώ για να αποκτήσει κανείς το εισιτήριο θα χρειαστεί να δηλώσει το ενδιαφέρον μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου εδώ.

Το TEDxAUEB αποτελεί πρωτοβουλία των φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών η οποία δημιούργησε το πρώτο TEDx σε Ελληνικό πανεπιστήμιο, με την αποστολή «Ideas worth Spreading» του γενικού θεσμού TEDx.
Για το φετινό TEDxAUEB έχει επιλεχθεί ως θέμα τα «Αναδυόμενα Μονοπάτια» ή αλλιώς «Emerging Paths», το οποίο έρχεται ως συνέχεια του περσινού «Redefining Reality». Έχοντας, επανα-προσδιορίσει την πραγματικότητα ήρθε η ώρα οι φοιτητές να ανακαλύψουν τα αναδυόμενα μονοπάτια που θα οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, στην αλλαγή και στον τελικό στόχο.

Όσον αφορά τους ομιλητές που θα κάνουν το φετινό TEDxAUEB μοναδική εμπειρία, έχουν ήδη ανακοινωθεί οι εφτά πρώτοι, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν σταδιακά και οι υπόλοιποι ομιλητές για τους οποίους μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες στο 2014.tedxaueb.com

Οι ομιλητές του ΤΕDxAUEB προέρχονται από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, εκπαίδευσης, τεχνολογίας κ.α. Ομιλητές από την Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λονδίνο, Στοκχόλμη, Εδιμβούργο και Βαρκελώνη δημιουργούν ένα μοναδικό ψηφιδωτό ιδεών και εμπειριών που σκοπό έχει να εμπνεύσει τους φοιτητές και την νέα γενιά στην Ελλάδα.

Ζωντανή αναμετάδοση των ομιλιών του TEDxAUEB στο χώρο διεξαγωγής της κεντρικής εκδήλωσης.

Η ημερομηνία για να ανακαλύψουμε τα Αναδυόμενα Μονοπάτια του TEDxAUEB’14 έχει οριστεί για τις 15 Μαρτίου. Επειδή όμως η διοργανωτική ομάδα στα πλαίσια της διοργάνωσης του TEDxAUEB και τη δημιουργία της κοινότητας του προσπαθεί να προωθεί ευκαιρίες σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο κοινό, παράλληλα με την κανονική παρακολούθηση των ομιλιών, ένα σημαντικό ποσοστό ενδιαφερομένων για την εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρίσκονται και εκείνοι στον χώρο της εκδήλωσης.

Οι παρευρισκόμενοι, δηλαδή, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση τις ομιλίες μέσω Live streaming από έναν ειδικά διαμορφωμένο άνετο χώρο στο BIOS. Ανάμεσα στις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν και διαδραστικές ενέργειες, τα λεγόμενα «experiences», που θα καθιστούν την εμπειρία της συμμετοχής στο TEDxAUEB’14 μοναδική και αξέχαστη.

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Music News

More in Music News

ΜΕΛΙSSES βραβεύτηκαν για τους 100.000 subscribers στο Youtube

Οι ΜΕΛΙSSES βραβεύτηκαν για τους 100.000 subscribers στο Youtube!

Asteropi ChainaDecember 14, 2018
My Style Rocks στο νέο video clip του Πάνου Μουζουράκη

Τα κορίτσια του My Style Rocks στο νέο video clip του Πάνου Μουζουράκη!

Asteropi ChainaDecember 13, 2018

«Αγάπη Δεμένη»: Νέο video clip από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Asteropi ChainaDecember 11, 2018
Miley Cyrus

Η Miley Cyrus είχε προβλέψει ότι θα καταστραφεί το σπίτι της σε πυρκαγιά

Maria CheimonidouDecember 5, 2018
Dua Lipa στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue

Η Dua Lipa στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue

Maria CheimonidouDecember 4, 2018
Beyonce και Ed Sheeran

Beyonce και Ed Sheeran συνεργάζονται επί σκηνής

Maria CheimonidouDecember 4, 2018

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το νέο video clip της Demy!

Asteropi ChainaDecember 4, 2018

Ο Eminem κάνει ξανά diss στην Christina Aguilera!

Maria CheimonidouDecember 3, 2018
Good Form

Η Nicki Minaj teasαρει το νέο της βίντεο κλιπ

Maria CheimonidouNovember 29, 2018