Ακούστε το νέο single του Usher ‘Climax’

Ο Usher ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο single με τον τίτλο “Climax” στις 28 Φεβρουαρίου 2012 από το επερχόμενό του album που θα είναι διαθέσιμο για αγορά την άνοιξη.

Γραμμένο από τον ίδιο τον Usher Raymond μαζί με τους Redd Stylez, Ariel Rechtshaid και Diplo, που έχουν κάνει και την παραγωγή του single. Το “Climax” είναι ένα τραγούδι που αψηφά τα μουσικά είδη και αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του τραγουδιστή μετά από τις συνεργασίες του που σκαρφάλωσαν στα charts -μετά το “Without You” του David Guetta που έφτασε στη No1 θέση των Pop charts και του “Promise” με τον Romeo Santos που έφτασε στο No1 των Latin charts.

Το 7o studio album του θα κυκλοφορήσει την άνοιξη με την RCA Records.

Ο Usher έχει ονομαστεί από την RIAA ως ένας καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αμερικάνικη μουσική ιστορία, πουλώντας πάνω από 43 εκατομμύρια albums παγκοσμίως. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως 7 Grammy Awards, και πρόσφατα βρέθηκε στο νούμερο ένα των Hot 100 καλλιτεχνών της προηγούμενης δεκαετίας. Το Billboard του έδωσε το όνομα του δεύτερου πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη της δεκαετίας του 2000, με το album του “Confessions” (2004) να είναι στη κορυφή των solo albums για τη συγκεκριμένη δεκαετία. Ο Usher έχει στο ενεργητικό του 9 τραγούδια στο νούμερο ένα του Hot 100 (σε όλα ως κύριος ερμηνευτής) και 17 singles στην πρώτη δεκάδα του Hot 100.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *