Έρχεται το νέο album των Take That

Progress‘ είναι ο τίτλος του νέου album των Take That, που κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου, με πρώτο single το ‘The Flood‘, που αναμένεται στα ραδιόφωνα στις 8 Οκτωβρίου και στα δισκοπωλεία στις 14 Νοεμβρίου.

Πρόσφατα η συζήτηση για την επανένωση των Take That έγινε ακόμα πιο έντονη, όταν δημοσιεύθηκαν στον τύπο φωτογραφίες των Gary, Howard, Jason, Mark και Robbie να κωπηλατούν στον Τάμεση… και το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από τη στιγμή που στο Dorney Lake του Eton οι Take That έκαναν τα γυρίσματα του videoclip για το “The Flood“, κατά μήκος του Τάμεση.

Η επανένωση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβρη στη Νέα Υόρκη, αμέσως μετά το “The Circus Live Tour“. Με απόλυτη μυστικότητα η αυθεντική πεντάδα, έγραψε και ηχογράφησε έξι τραγούδια, τα οποία αποτέλεσαν τον προπομπό για το νέο άλμπουμ (η παραγωγή έχει γίνει από τον Stuart Price).

Οι Take That και ο Robbie Williams έχουν ξεπεράσει τα 80,000,000 πωλήσεων, έχουν παρουσιάσει live τη μουσική τους σε παραπάνω από 14,500,000 θεατές, έχουν κερδίσει 19 Brit Awards, έχουν 13 No1 albums και 17 Νο1 singles, 8 MTV awards, 5 Ivor Novello awards και άλλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *