Έρχεται η 3D ταινία των Metallica

Μπορεί να γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως οι Metallica θα κυκλοφορήσουν 3D ταινία με υλικό από τις συναυλίες τους στο Βανκούβερ τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο δεν είχαν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες.

Πλέον, το συγκρότημα με ανακοίνωση που ανάρτησε στο επίσημο site του, κοινοποίησε όλες τις πληροφορίες που οι fans τους ζητούσαν να μάθουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: “Επιστρέφουμε με νέα για την 3D ταινία μας που γυρίστηκε στο Βανκούβερ τον Αύγουστο του 2012. Από το φθινόπωρο που πέρασε μέχρι και σήμερα δουλεύουμε με τον σκηνοθέτη Nimrod Antal και μια ομάδα μοντέρ για να ενώσουμε όλα τα κομμάτια και πλέον μπορούμε να ανακοινώσουμε τον τίτλο και την ημερομηνία προβολής της ταινίας. Το “Metallica Through The Never” έρχεται στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου.”

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία του με την ανεξάρτητη εταιρεία διανομής Picturehouse η οποία είχε σταματήσει τη λειτουργία της και το “Metallica Through The Never” θα είναι η πρώτη ταινία που θα διανείμει από την ημέρα που άρχισε να επαναλειτουργεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *