Έρχεται ακόμη ένα δυνατό EXIT FESTIVAL!

EXIT_Poster_GR_6401 περιπέτεια, 7 ημέρες, 2 φεστιβάλ σε 2 χώρες, αμέτρητες εμπειρίες!

Προμηθευτείτε τώρα το εισιτήριο σας παρέα με τους φίλους σας και επωφεληθείτε από την προσφορά (5+1)!

EXIT Festival: 60,5€!

Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα από 163€!
http://www.exitfest.org/en/tickets/greece

Λίγες μόλις μέρες έμειναν για την επιστροφή του EΧΙΤ Festival, περήφανο νικητή του βραβείου καλύτερου μεγάλου φεστιβάλ στην Ευρώπη για το 2013 σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά βραβεία φεστιβάλ. 15 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του, το EXIT Festival αναπτύσσεται και εξελίσσεται στο EXIT ADVENTURE, πηγαίνοντας την καλοκαιρινή φεστιβαλική εμπειρία σε άλλο επίπεδο με δύο φεστιβάλ σε δύο χώρες για επτά ημέρες!

Ξεκινάμε από το EΧΙΤ Festival, από τις 10 ως τις 13 Ιουλίου, στο ιστορικό φρούριο Petrovaradin του Novi Sad της Σερβίας! 500 καλλιτέχνες σε 20 διαφορετικά stage σε ένα από τα πιο εμβληματικά venues μιας από τις ομορφότερες και πιο γραφικές πόλεις των Βαλκανίων! Μια πόλη που για τις τέσσερις αυτές μέρες μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης οπαδών της μουσικής από όλο τον κόσμο με δρώμενα σε όλη την πόλη, με οικονομική αλλά ταυτόχρονα ποιοτική διαμονή και διασκέδαση!

Έχουμε και λέμε: ο Damon Albarn, frontman των Blur & Gorillaz, οι Pet Shop Boys, οι θρύλοι της synthpop με ένα εκτυφλωτικό show,οι Suede, οι εκκεντρικοί ήρωες και πρωτομάστορες της Britpop, ο Skrillex, μία από τις σημαντικότερες φιγούρες της νέας γενιάς της ηλεκτρονικής μουσικής, οι Hurts, μία από τις πιο δυναμικές live μπάντες των τελευταίων ετών, και οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Asian Dub Foundation, Dub FX και The Afghan Whigs. Σε συνέχεια της συνεργασίας με το UKF από το Main Stage θα περάσουν επίσης οι Rudimental (breakthrough act για το 2013 στα UK Festival Awards), Dimension, Koven live, Andy C, Fred V & Grafix feat Dynamite MC, Gordon City και πολλοί ακόμα!

Η Dance Arena του EXIT Festival, πόλος έλξης τα τελευταία χρόνια για τους οπαδούς της ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως, παρουσιάζει για ακόμα μία χρονιά μερικούς από τους σημαντικότερους DJ, μέσα από μία σειρά back to back dance specials μεταξύ των οποίων Carl Cox vs Danny Tenaglia, Tiga vs DJ Hell, Ben Klock vs Marcel Dettmann, Carl Graig vs Green Velvet, Maceo Plex vs Danny Daze, κ.ά., αλλά και τους Disclosure, το δίδυμο που ταρακούνησε την ηλεκτρονική σκηνή της Αγγλίας, σε ένα live show με το συμβολικό όνομα Wildlife!

Το πάρτι βέβαια δε σταματάει εδώ! Από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου η μουσική περιπέτεια συνεχίζεται σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του γειτονικού Μαυροβουνίου, τη Jaz, με ένα ακόμα φεστιβάλ, το Sea Dance Festival! Με headliner τον εκρηκτικό Jamiroquai και τη συνοδεία των Underworld, του Example Live και πολλών ακόμα!

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του Exit 2013:
http://www.youtube.com/watch?v=tmpRQqYHs_s

EXIT Festival Line Up: http://www.exitfest.org/en/lineup/lineup-2014

Sea Dance Festival: http://www.seadancefestival.me/en

exitlineup

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Εισιτήρια:
Αγόρασε τώρα το εισιτήριο σου με 50% έκπτωση!
Exit Festival μόνο 60,5€!
Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival) μόνο 71,5€!
Exit Camp: 27,5€
Sea Dance Camp: 27,5€
Ταξιδιωτική Προσφορά!
Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα
EXIT PACKAGE: εισιτήριο EXIT Festival + EXIT Camp + μεταφορά με λεωφορείο προς και από το EXIT από 163€
Η μεταφορά με το λεωφορείο οργανώνεται από: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία και Λάρισα.
Κρατήσεις θέσεων έως και 14 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του ταξιδιού. Για την πραγματοποίηση του ταξιδιού απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 40 επιβεβαιωμένων επιβατών.
Σε περίπτωση μη επαρκούς συμμετοχής επιβατών, η ακύρωση του ταξιδιού θα γίνει 5 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του, από το ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Προπώληση εισιτηρίων:
www.ticketarena.gr

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το νέο video clip των Coldplay, «A Sky Full Of Stars»

Δείτε το προκλητικό video clip της Lady Gaga που δεν κυκλοφόρησε ποτέ!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Ed Sheeran, «Thinking Out Loud»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *