Ένα τραγούδι για τον Edward και τη Bella

Η Christina Perri ερμηνεύει το τραγούδι “A Thousand Years“, το οποίο γράφτηκε για τον Edward και την Bella και συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας “Breaking Dawn part 1“.

Η σειρά ταινιών “Twilight“, που βασίζεται στα bestseller βιβλία της Stephenie Meyer, αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο που, με κάθε ταινία, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Το επικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς θα χωριστεί σε δύο μέρη. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε αυτή τη φορά τον βραβευμένο με Oscar Bill Condon (“Gods and Monsters“), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Dakota Fanning και Michael Sheen.

Στο νέο κεφάλαιο της σειράς, ο Edward και η Bella – αλλά και όλοι όσοι αγαπούν – έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από επακόλουθα του φανταχτερού τους γάμου, ενός ρομαντικού μήνα του μέλιτος και της ταραχώδους γέννησης του παιδιού τους… η οποία οδηγεί σε μια απρόσμενη και σοκαριστική εξέλιξη για τον Jacob Black.

17 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους… (trailer)

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Δείτε το video clip του “A Thousand Years”:

Το MAD σε στέλνει στην Avant Premiere του Breaking Dawn! Μάθε εδώ πως μπορείς να κερδίσεις προσκλήσεις για να δεις πρώτος το Breaking Dawn Part 1 την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο ODEON KOSMOPOLIS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *