Ένας – ένας παίρνουν θέση οι καλλιτέχνες για τις εκλογές.

Οι celebrities έχουν πάρει θερμά τις εκλογές του Νοεμβρίου στην Αμερική…

Ξεκίνησε με το show του Clint Eastwood που μεταδόθηκε σε όλα τα Μέσα παγκοσμίως, συνεχίστηκε με το τραγούδι της Nicki Minaj και το σχόλιο του Ne – Yo και τώρα μια νέα δήλωση έρχεται από τον πρώην Snoop Dogg νυν Snoop Lion.

O rastafarian rapper (can we call him that?) βρέθηκε στο Toronto International Film Festival στα πλαίσια της παρουσίασης του documentary “Reincarnated” και έδειξε την υποστήριξη του στον πρόεδρο Barack Obama λέγοντας τα εξής: “O Οbama να μείνει για 4 ακόμα χρόνια. Ο Bush τα εκανε *** για 8 χρόνια , οπότε χρειάζεται να δώσουμε και στον Obama το περιθώριο άλλων τεσσάρων τουλάχιστον. Για να είμαστε ρεαλιστές, καθάρισε τα μισά από τα κακώς κείμενα μέσα σε τεσσερα χρόνια. Δεν είναι δα ότι όλοι του παρέδωσαν ένα καθαρό “οίκο”. Του έδωσαν ένα σπίτι με τηλεόραση που δε λειτουργούσε και χαλασμένο μπάνιο. Όλα ήταν λάθος σ’ αυτο το σπίτι” Είπε αστειευόμενος και παρομοιάζοντας τη χώρα με το Λευκό Οίκο.

Ποιά είναι η γνώμη σας;

Eνδιαφέρεστε να μαθαίνετε τις πολιτικές απόψεις των καλλιτεχνών ή είστε υπέρ του “Their job is to sing and act not do politics?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *