Άγριο ξεκατίνιασμα στο twitter! Ο Charlie Sheen τα χώνει στη Rihanna

Πως μπορούν δύο μεγάλοι αστέρες της showbiz να γίνουν…ρεζίλι για τα καλά; Διαβάστε την παρακάτω ιστορία.

Ο Charlie Sheen που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στα φώτα, όχι λόγω της δουλειάς του αλλά της προσωπικής του ζωής, γιόρτασε τα γενέθλια της αρραβωνιαστικιάς του στο εστιατόριο «Giorgio Baldi» της California. Εκεί όμως την ίδια στιγμή βρισκόταν και η Rihanna και όταν το έμαθε, της ζήτησε να έρθει στο τραπέζι τους, καθώς η καλή του είναι μεγάλη fan της. Η ίδια όμως αρνήθηκε να πάει, με την δικαιολογία ότι υπήρχαν πάρα πολλοί παπαράτσι απ’ έξω.

Αυτό μάλιστα έγινε η αφορμή να γράψει ο ηθοποιός στο twitter: «Μας άφησες τις καλύτερες Bday εντυπώσεις ή μάλλον δεν είμαστε τόσο cool ώστε να αξίζουμε έναν χαιρετισμό από την Princess (ή μήπως να έλεγα από την ηλίθια;)». Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αλλά συνέχισε, σχολιάζοντας την εμφάνιση της τραγουδίστριας: «Αχ Rihanna, το Halloween αργεί ακόμη, όμως είναι πολύ ωραίο να δοκιμάζεις τις στολές σου δημοσίως». Και λίγο μετά έγραψε: «Να λέμε την αλήθεια, ήταν μεγάλη μου χαρά που δεν σε γνώρισα. Σαφώς δεν έχουμε τίποτα κοινό και θα έπρεπε να έδειχνες λίγο σεβασμό σε εκείνους που έχουν περάσει πριν από εσένα. Φαντάζομαι χρειαζόσουν αυτά τα πολύτιμα 84 δευτερόλεπτα να τοποθετήσεις αυτή την κακή περούκα πριν φύγεις από το εστιατόριο.

Και άκου μια συμβουλή από έναν βετεράνο, αν δεν θες να ενοχλείσαι απλά μην βγαίνεις από το σπίτι σου. Και αν αυτό το “Prison of Fame”, είναι ανησυχητικό και δύσκολο για σένα, τότε παραιτήσου μικρή». Η τραγουδίστρια δεν άργησε να του στείλει την απάντησή της, στην οποία τον χαρακτήριζε γριά βασίλισσα που φοράει πάνες -«Ιf that old queen don’t get the diapers out of a bunch».

Φυσικά ο ηθοποιός το συνέχισε σχολιάζοντας το γεγονός πως η τραγουδίστρια δεν έχει επώνυμο, σνόμπαρε τα αγγλικά της και ζήτησε να κάνει μια χάρη στην «Καλή Βασίλισσα» και να δώσει το “παρών” στα υπόγεια του κάστρου της, όπου θα την περιμένουν φίδια και ποντίκια…!

Είμαστε μια…ωραία ατμόσφαιρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *